Кваліфікаційна робота : методичні рекомендації - Коменда, Ольга Іванівна; Кривицька, Тетяна Антонівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
У методичних рекомендаціях висвітлено зміст основних етапів роботи над науковим дослідженням з мистецтвознавства. Праця призначена для наукових керівників, студентів, учнів, які займаються науковими дослідженнями і може бути використана як під час аудиторних занять, так і в процесі самостійної роботи.
Keywords: кваліфікаційна робота; дослідження; мистецтвознавство; теорія; гіпотеза; концепція; інформація; аналіз; експеримент; проблема; 7.071.1(4УКР)