Позитивне право як наслідок волі до влади за Ф. Ніцше - Крисюк, Юрій Петрович; Яворський, Станіслав (Громадська наукова організація «Всеукраїнська асамблея докторів наук з державного управління», 2022)
У даній роботі розглянуто ставлення Фрідріха Ніцше до позитивного права як однієї з фундаментальних концепцій юриспруденції. Встановлено кореляцію понять «позитивне право» і «волі до влади», прослідковано утворення і розвиток позитивного права у роботах Ф. Ніцше.
Keywords: позитивне право; філософія права; Фрідріх Ніцше; воля до влади