«На користь рідного краю»: Олена Пчілка у просторах українського життя - Данилюк-Терещук, Тетяна Ярославівна (Creative Women Publishing, 2024)
У публікації розглянуто роль Олени Пчілки в українському національному бутті.
Keywords: альманах «Перший вінок» (1887); Олена Пчілка; національна ідентичність; життєпис; "Рідний край"; "Молода Україна"; 821.161.2-1-055.2(082) Т49