Відкриті дані щодо освіти: європейський вимір - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Одеський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, 2020)
Проаналізовано освітні показники України та країн Європейського простору вищої освіти із статистичних профілів цих держав, зокрема, співвідношення учень/учитель (початкова освіта), співвідношення учень/учитель (середня освіта), кількість студентів (вища освіта) на 100000 жителів.
Keywords: Європейський простір вищої освіти; співвідношення учень/учитель; початкова освіта; середня освіта; студенти; вища освіта