Спеціальний музичний інструмент (бандура) : методичні рекомендації для самостійної роботи над технічним матеріалом у класі бандури - Сточанська, Мирослава Петрівна; Чернецька, Наталія Григорівна; Stochanska, Myroslava P.; Chernetska, Nataliia H. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Видання містить інформацію щодо послідовності виконання технічного матеріалу: гами, подвійних нот, обернення акордів, арпеджіо коротке та довге тощо. Методичні рекомендації призначені для самостійної роботи та носять навчально-методичний характер. Рекомендовано студентам-бандуристам галузі знань 02 «Культура і мистецтво» спеціальності 025 «Музичне мистецтво» для підготовки «Бакалавра» (2-х і 4-х років навчання). Видання спрямоване на удосконалення технічної майстерності студентів-бандуристів.
Keywords: музичний інструмент; бандура; технічно-інструктивний матеріал; аплікатура; метрична пульсація; технічна вправність