Міжкультурна комунікація у контексті діалогу культур - Козак, Алла Володимирівна; Kozak, Alla V. (Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка, 2013)
У статті розкривається загальнотеоретичний зміст міжкультурної комунікації у контексті діалогу культур, виокремлюються деякі аспекти міжкультурного діалогу. The article deals with the content of intercultural communication in the context of culture’s dialogue, some aspects of intercultural dialogue highlighted.
Keywords: міжкультурна комунікація; діалог культур; культура; діалог; медіатор культур; intercultural communication; dialogue; culture; dialogue of culture; mediator of culture