Актуалізація регіонального хорового мистецтва України у діяльності Хмельницького муніципального камерного хору: за матеріалами інтерв’ю з маестро Ігорем Цмуром - Марач, Олександр М.; Marach, Oleksandr M.; Марач, Александр Н. (Тернопільський національний педагогічний університет імені В. Гнатюка, 2012)
У статті розглядається творча діяльність Хмельницького муніципа-льного камерного хору з актуалізації регіонального хорового мистецтва України. На основі матеріалів інтерв’ю з керівником колективу заслуженим діячем мистецтв України І. Цмуром укладаються висновки про проблеми розвитку регіональних колективів. The creative activity of Khmelnytsk municipal chamber choir from the actu-alization of regional choral art of Ukraine is examined in the article. Conclusions about the problems of development of regional collectives on the basis of materials of interview with the leader of collective a honoured worker of arts by Ukraine І. Tsmur are consist.
The actualization of regional choral arts of Ukraine in the work of Khmelnytsk municipal chamber choir: after materials of interview from maestro Ihor Tsmur
Актуализация регионального хорового искусства Украины в деятельности Хмельницкого муниципального камерного хора: за материалами интервью с маэстро Игорем Цмуром
Keywords: регіональне хорове мистецтво; regional choral art; хоровий колектив; choral collective; творча діяльність; creative activity; керівник; leader; репертуар; repertoire; конкурсно-фестивальні акції; competitive-festival actions