Їхав козак за Дунай - Сточанська, Мирослава Петрівна (Вежа-Друк, 2022)
Аранжування української народної пісні «Їхав козак за Дунай» здійснене для жіночого вокального ансамблю, солістів та ансамблю бандур. Основою аранжування стала обробка Г. Давидовського для мішаного хору та солістів. Творча робота М. Сточанської пройшла апробацію у капелі бандуристів «Дивоструни» ВНУ імені Лесі Українки як твір навчального та концертного репертуару. Рекомендовано здобувачам вищої освіти спеціальності 025 Музичне мистецтво при вивченні ОК Вокальний ансамбль та постановка голосу, Ансамблеве диригування, Перекладення та аранжування для бандури, а також аспірантам, викладам закладів музичної освіти, керівникам музичних колективів.
обробка Г. Давидовського
Keywords: аранжування; вокальний ансамбль у супроводі бандур; партитура; бандура; 780.8:780.614.13.088