Узагальнення класифікаційних ознак об’єктів нерухомого майна - Павлов, Костянтин Володимирович; Pavlov, Kostiantyn V. (Мукачівський державний університет, 2017)
Розвиток будь-якої держави, в першу чергу залежить від стану національної економіки, однією з складових якої є ринок нерухомості. Він включає в себе такі інфраструктурні сегменти, як будівництво, страхування, кредитування, девелопмент, управління нерухомістю тощо.
Keywords: нерухоме майно; нерухомість; класифікація нерухомості; класифікаційні ознаки