Психологія міжособистісної взаємодії - Мітлош, Антоніна Василівна (Східноєвропейський національний університету імені Лесі Українки, 2020)
Силабус програми розроблений відповідно до Стандарту вищої освіти України. Навчальний курс складається з двох модулів. Силабус містить тематичний план навчальної дисципліни, питання для самостійної підтотовки, опис системи оцінювання, список літератури, питання до іспиту. Для студентів, викладачів. Силабус передбачає ознайомлення студентів з проблематикою, яка буде вивчатись під час курсу "Психологія міжособистісної взаємодії". Дисципліна включена до блоку нормативних для студентів 2-го курсу. Одним із завдань курсу є ознайомлення студентів як теоретичними знаннями, так і практичними навичками міжособистісної взаємодії та конструктивного управління конфліктами під час спілкування та комунікації.
Keywords: психологія міжособистісної взаємодії; спілкування; комунікація; міжособистісна комунікація; 316.628(073)