Нобелівські лауреати з українським корінням - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2015)
У посібнику відображено документи, які створюють життєписно- бібліографічну студію кожного із названих нобеліантів. Джерела добору матеріалів - традиційний довідково-бібліографічний апарат бібліотеки, а також Інтернет-ресурси. Адресовано науковцям, історикам, краєзнавцям.
Keywords: Нобелівська премія; лауреати Нобелівської премії; бібліографічні видання; 72я1