Соціальна мережа Інстаграм як сучасне джерело вивчення іноземної мови для учнів - Бартків, Оксана Степанівна; Орел, Софія; Потішук, Вікторія (My University, 2024)
Виявлено вплив мережі Instagram на формування в молоді здатностей до оволодіння іноземною мовою.
Інстаграм
Keywords: Соціальні мережі; Instagram; учні; іноземна мова; дистанційне навчання