Особливості готелів Іспанії та їх класифікація - Михальчук, Тетяна Володимирівна; Mykhalchuk, T. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Розглядаються особливості готелів Іспанії як один із засобів розміщення індустрії готельного бізнесу. Охарактеризовано готельний сектор Іспанії. Визначено класифікацію засобів розміщення, їх властивості. Описується створення нетипових засобів розміщення як спосіб розвитку туристичної галузі. The features of hotels in Spain, as a means of placing hospitality industry. The characteristic hospitality sector in Spain. Defined classification accommodation, their properties. Analized create custom accommodation, as a way of tourism development.
Features of Hotels in Spain and Their Classification
Keywords: готель; туризм; особливості; класифікація; засоби розміщення; Іспанія