Ставлення до самореалізації за кордоном студентів різних регіонів України - Блинова, О. Є.; Blynova, O. Ye. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті представлено результати емпіричного дослідження міграційної готовності студентів університетів України, їх ставлення до трудової міграції та можливостей власної самореалізації за кордоном. The results of empirical investigation of migrational readiness of students from different Ukrainian universities, their attitude towards labour migration and self-realization abroad are presented in the article.
Attitude Towards Self-Realization Abroad of the Students from Different Ukrainian Regions
Keywords: трудова міграція; міграційна готовність; міграційна мотивація; labour migration; migrational readiness; migrational motivation