Формування предметних компетентностей в учнів в процесі розв’язування практично-зорієнтованих задач на уроках фізики - Зінкевич, Олександр Степанович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Кваліфікаційна робота магістра складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел. Магістерська робота присвячена дослідженню процесу формування предметних компетентностей учнів під час розв'язування практичнозорієнтованих задач на уроках фізики. Робота розглядає важливий аспект сучасної освіти, де акцент робиться на розвитку не лише теоретичних знань, але й практичних навичок, необхідних для успішного функціонування у сучасному суспільстві. Результати дослідження мають практичне застосування в контексті вдосконалення методики викладання фізики та сприяють подальшому розвитку педагогічної практики.
Keywords: практично-зорієнтовані задачі; компетентісний підхід формування компетентностей