Дизайн: завдання загального курсу, перспективи - Лелик, Ярослав Романович; Тарасюк, Іван Іванович; Lelyk, Yaroslav R.; Tarasiuk, Ivan I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Завдання і методичні рекомендації для самостійної роботи студентів з дисципліни “Дизайн” розрахований для підготовки бакалаврів: галузь знань 02 – культура і мистецтво, спеціальність 023 - образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація. Кваліфікація дизайнер (художник - конструктор), викладач образотворчого мистецтва. Мета курсу «Дизайн» - теоретична і практична підготовка студентів, майбутніх фахівців, що навчаються за спеціальністю 023 - “Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація” щодо проектування та розміщення компонентів графічного дизайну в інтер’єрі та екстер’єрі житлових та громадських приміщень.Tasks and methodical recommendations for independent work of students on discipline "Design" is intended for preparation of bachelors: branches of knowledge 02 - culture and art, specialty 023 - fine arts, decorative art, restoration. Qualification designer (artist-designer), teacher of fine arts. The purpose of the course "Design" - theoretical and practical training of students, future specialists studying in the specialty 023 - "Fine art, decorative art, restoration" on the design and placement of components of graphic design in the interior and exterior of residential and public spaces.
Design: tasks of the general course, prospects)
Keywords: Дизайн; Картинна площина; Лінія горизонту; Точка зору; Дистанційна відстань; Перспектива багатокутника; Метричні задачі; Фронтальна перспектива; Кутова перспектива; Інтер'єр; Design; Picture plane; Horizon line; View; Distance distance; Perspective of the polygon; Metric tasks; Frontal Perspective; Angular perspective; Interior