Історія села Лисин Демидівського району Рівненської області - Яцечко, Тетяна Володимирівна; Yatsechko T. V. (My University, 2009)
Рівненщина – перлина Волині, благословенний край на теренах якого протягом багатьох століть проживали представники різних народів та релігійних конфесій. Рівненська область багата на пам’ятки археології та архітектури, оглянути які б було цікаво не лише місцевим мешканцям, а й громадянам інших держав.
Яцечко-Блаженко Тетяна Володимирівна - ст. викл. кафедри археології, давньої та середньовічної історії України Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки
Keywords: Рівненщина; Лисин; костел; церква; історія; джерело; аріанство; парафія