Сполучуваність лексеми der Weg з іменними частинами мови у німецькій мові - Бондар, Тетяна Георгіївна; Bondar, Tetyana (Луцьк: Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті розглядаються синтагми, до складу яких входить лексема der Weg. Проаналізовано, які одиниці можуть формувати лівобічну дистрибуцію лексеми та які значення досліджуваної лексеми реалізуються в тій чи іншій синтагмі. The article deals with the syntagms with the component der Weg. It is analysed what language units can form left-side distribution of the lexeme der Weg and what lexeme meanings are realized in this or that syntagm.
Сочетаемость лексемы der Weg с именными частями речи в немецком языке.
The combinability of the lexeme der Weg with the notional parts of speech in the German language.
Keywords: лексема, синтагма, дистрибуція, сполучуваність; lexeme, syntagm, distribution, combinability