Сучасні періодичні видання для дітей: інформаційний аспект - Жалко, Тетяна Й.; Zhalko, T. Y. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розглядаються інформаційні особливості сучасних періодичних видань для дітей. Авторка з’ясовує комунікаційно-інформаційне наповнення дитячої періодики та окреслює головні теоретичні аспекти з метою покращення якості періодичних видань для дітей у сучасному інформаційному просторі. Information peculiarities of modern children’s periodicals are considered in the article. The author examines communicative-information content of children’s periodicals and deseribes its main theoretical aspect to improve the guality of children’s periodicals in modern mass media sphere.
Modern Children’s Periodicals: Information Aspect
Keywords: преса для дітей; children’s periodicals; журнал; magazine; газета; newspaper; зміст; content; інформаційне наповнення видання; information content of edition