Історя формування та сучасний стан розвитку романо-германської правової сім‛ї - Колодяжна, Вікторія Володимирівна; Kolodiazhna, Viktoriia V. (Львівський державний університет внутрішніх справ, 2013)
В статті аналізується розвиток та сучасний стан романо-германської правової системи; вплив даної правової системи на стан моралі, правосвідомості та правопорядку європейського суспільства; наукові прогностичні оцінки подальших перспектив континентальної правової системи. The article analyzes the development and current state of the Roman-Germanic legal system, the impact of the legal system of the state of morality, justice and order of European society, scientific evaluation of prognostic future prospects of the continental legal system.
History of formation and current status of Romano-Germanic legal family
Keywords: правова система; романо-германська правова сім’я; право; правопорядок; legal system; Roman-Germanic legal family; law; order