Фінансові інновації у світі: огляд інноваційних продуктів переможців BAI Global Innovation Awards 2020 - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Національний університет "Острозька академія", 2021)
Здійснено огляд інноваційних продуктів переможців BAI Global Innovation Awards 2020 у восьми категоріях: 1. Споживчі товари або послуги. 2. Клієнтський досвід. 3. Людський капітал. 4. Вдосконалення внутрішніх процесів. 5. Маркетинг. 6. RegTech. 7. Товари та послуги для малого бізнесу. 8. Вплив на суспільство та громаду.
Keywords: фінансові інновації; BAI Global Innovation Awards; переможці; інноваційні продукти; 36:330.341.1