Чи сказати, чи промовчати? (мовлення чоловіків і жінок у західнополіській фразеології) - Мацюк, Зоряна Сергіївна; Matsiuk, Zoriana S. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2010)
Окреслено коло проблем, які стосуються семантичних рядів ‘пліткувати’ та ‘вживати нецензурну лексику’ у гендерній фразеології Західного Полісся. This article deals with issues which concern the semantic groups ‘to gossip’ and ‘to use vulgarisms’ in gender phraseology of Western Polessia.
Jo Jell Or Not Jo Jell? (the speech of men and women in Western Polessia phraseology)
Keywords: gender; husband; wife; vulgarisms; Western Polessia; гендер; чоловік; нецензурна лексика; Західне Полісся; жінка