Пропедевтична практика - Шкарлатюк, Катерина Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Сучасна ситуація підготовки спеціалістів із психології, реальне зростання суспільного запиту на практичних психологів істотно підвищує рівень вимог до майбутніх спеціалістів, а також змінює зміст і структуру завдань, які студент повинен вміти вирішувати самостійно. Саме тому головною метою навчальної пропедевтичної практики (психолога-стажиста) є оволодіння студентами сучасними методами і формами організації діяльності в галузі їх майбутньої професії, формування у них професійних умінь і навичок професійної діяльності, опрацювання прикладних алгоритмів вирішення конкретних завдань, що виникають в різних галузях застосування психологічних знань.
Keywords: пропедевтична практика; психолог-стажист; консультативна бесіда; психокорекційна робота