Оптимізаційні методи і моделі - Скорук, Олена Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Навчальний посібник містить теоретичний матеріал, методичні рекомендації до практичних занять, питання для обговорення на практичному занятті, навчальні завдання, завдання для самостійного виконання, рекомендовану літературу.
Рекомендовано здобувачам освіти 2 курсу спеціальності 051 «Економіка» освітньо-професійної програми «Аналітична економіка», спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування», освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» (на базі молодшого спеіаліста), спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» освітньо-професійної програми «Фінанси і кредит», спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійної програми «Менеджмент», спеціальності 075 «Маркетинг» освітньо-професійної програми «Маркетинг», спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньопрофесійної програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Keywords: методи; моделі; оптимізація; лінійне програмування; 519.863(075.8)