Соціальна конфліктологія - Чернета, Світлана Юріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Методичні рекомендації містять завдання для виконання практичної та самостійної роботи, виконання індивідуально-дослідних завдань з освітнього компонента «Соціальна конфліктологія» освітньо-професійної програми «Соціальна робота. Соціальна конфліктологія» денної та заочної форми навчання, термінологічний словник, перелік питань до іспиту, список рекомендованої літератури.
Keywords: соціальний конфлікт; медіація; 316.62(075.8)