Фізика: методичні рекомендації до лабораторних робіт - Кевшин, Андрій Григорович; Галян, Володимир Володимирович; Федосов, Сергій Анатолійович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Методичні рекомендації складено відповідно до діючої програми курсу фізики, яка передбачає вивчення розділів: „Електрика і магнетизм”, „Оптика”, „Атомна та ядерна фізика” для студентів нефізичних спеціальностей. Рекомендовано студентам спеціальності „Біологія” при виконанні лабораторних робіт з даних розділів фізики.
Keywords: Фізика; Лабораторна робота; Електрика і магнетизм; Оптика