Типологічна характеристика сучасної студентської преси - Білограць, Христина Р.; Bilograts, C. R. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Проаналізовано студентську пресу, на основі чого запропоновано типологію цих видань. Описано особливості функціонування сучасних газет для спудеїв. The article describes the analysis of students press and the typology of newspapers. Also describes features of the functioning of modern newspapers for students.
Typological characteristics of the modern student newspapers
Keywords: студентська преса; students press; типологія видань; typology of newspapers