Удосконалення комплексу Digital-маркетингу готельного підприємства - Шмат, Анастасія Володимирівна (My University, 2024)
У роботі досліджено теоретичні засади digital-маркетингу, що реалізується у віртуальному середовищі та служить для підприємств готельної сфери не лише гарним «портфоліо», «книгою скарг та пропозицій», а й місцем просування готельного продукту. Висвітлено його відмінності від традиційного маркетингу, подано характеристику його функцій та основних інструментів для готельного підприємства. Здійснено аналіз готельного підприємства «Хижина SPA» у місті Трускавець. Проаналізовано фактори зовнішнього та внутріщнього середовища закладу, що визначають вибір та використання інструментів комплексу digital-маркетингу готелю. Здійснено моніторинг ключових відгуків споживачів послуг готелю щодо його діяльності за сайтами онлайн-бронювання. Проаналізовано роботу сайту готелю за допомогою інструменту веб-аналітики. Проаналізовано результативність діючих інструментів digital-маркетингу підприємства. Визначені головні цілі та завдання нового комплексу digital-маркетингу готелю «Хижина SPA» та розроблений його алгоритм.
Keywords: digital-маркетинг; цифровий маркетинг; готель; цифровізація; маркетингові інструменти; товарна політика; цінова політика; збутова політика