Матеріали до порівняльної характеристики кристаломорфології «мармароських діамантів» з Українських і Словацьких Карпат - Вовк, Олександр Павлович; Занкович Г.О; Наумко, Ігор Михайлович (Національна академія наук України, 2019)
Мета роботи – здійснити порівняння кристаломорфології «мармароських діамантів» із відкладів Українських (Кросненська і Дуклянська зони) і Словацьких (Дуклянська зона і Зона внутрішньокарпатського палеогену) Карпат, ґрунтуючись, як на власних гоніометричних вимірюваннях, так і літературних даних.