Поглиблення знань з конституційного права майбутніми юристами у контексті вивчення іноземної мови - Яцишин, Наталія Пилипівна; Yatsyshyn, N. P. (ГО “Асоціація аспірантів-юристів”, 2011)
Узагальнено існуючий досвід роботи з вивчення Конституції України і визначення на цій основі можливих варіантів використання автентичних текстів конституційної тематики під час навчання іноземній мові майбутніх юристів
Keywords: Конституція України; вивчення іноземної мови; юрист