Специфіка корпусу військових термінів - Бугайчук, Олена Вікторівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У тезах доповіді йдеться про вивчення сучасних інтернаціональних військових термінів та динаміки їх розвитку та вживання
Keywords: Військові терміни