Праці професорсько-викладацького складу кафедри історії та культури української мови Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки : бібліогр. покажч. до 25-ліття кафедри - Сидорук, Інна Петрівна; Богдан, Світлана Калениківна; Тарасюк, Тетяна Миколаївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, Кафедра історії та культури української мови, 2018)
Бібліографічний покажчик уміщує праці викладачів кафедри історії та культури української мови Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, опубліковані з часу її заснування. Крім того, подано світлини з особистих та кафедрального архівів. Видання доповнене допоміжними покажчиками. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Для всіх, кого цікавить історія та культура української мови.
Keywords: бібліографічні видання; Кафедра історії та культури української мови; Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки