Запозичення як результат термінологічної номінації (на матеріалі німецької термінології маркетингу) - Вовчанська, С. І.; Vovchanska, S. I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Статтю присвячено поповненням німецької термінології маркетингу через запозичення іншомовного лексичного матеріалу. The article describes the replenishment of the German marketing terminology by the loans of unoriginal lexical material.
The Loans as a Result of the Terminological nomination (based on a material of the German marketing terminology)
Keywords: термін; term; термінологія; terminology; маркетинг; marketing