Фактор України в глобальних політико-безпекових ризиках: за рубрикою журналу Time «Топ-10 глобальних ризиків» - Пахолок, Василь Миколайович (My University, 2024)
Досліджено фактор України в глобальних політико-безпекових ризиках, за матеріалами дослідження консалтингової фірми Eurasia Group, які публікувалися у журналі Time впродовж 2015-2024 років у рубриці «Топ-10 глобальних ризиків».
Keywords: політико-безпекові ризики; міжнарожна аналітика; фактор України в глобальних ризиках