Розвідки на Волині - Златогорський, Олексій Євгенович; Zlatohorskyi, Oleksii Ye. (Інститут археології НАН України, 2013)
Експедицією ДП «Волинські старожитності» проведено 4192 експертизи на предмет наявності чи відсутності культурного шару.
Keywords: Луцьк; П'ятницька Гірка; Володимир-Волинський; Апостольщина; Боратин; Могилки; Рованці; Панський Город; IV сінокіс; Куповаті; Новостав; Гірка; Полонка; Зміїнець; Веселе; Лище; Підгайці; Крупа; Берестечко; Загаї; Перемиль; Старий Чорторийськ; Олика; Липляни; Жидичин; Зимне; Радовичі; Піддубці; К.Мельник; Я.Фітцке; Забороль; Годинь; Гремяче; Марія Воля