Облік і оподаткування міжнародних операцій : методичні рекомендації до практичних робіт - Фатенок-Ткачук, Алла Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Анотація: Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Облік і оподаткування міжнародних операцій» містить сукупність практичних кейсів, задач, практичних завдань, методичних рекомендацій до всіх тем курсу згідно силабусу, що допоможуть набути теоретичних знань та удосконалити практичні навички та компетентності. Рекомендовано для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і оподаткування» денної та заочної форм навчання з метою набуття теоретичних знань та практичних навичок щодо обліку та оподаткування міжнародних операцій у зовнішньоекономічній діяльності підприємства.
ВСТУП 4
Практична робота 1. Сутність, види та суб’єкти міжнародних операцій у зовнішньоекономічній діяльності 8
Практична робота 2. Правила ІНКОТЕРМС у процесі прийняття управлінських рішень 12
Практична робота 3. Особливості відображення в обліку операцій з іноземною валютою 18
Keywords: Облік міжнародних операцій; Оподаткування міжнародних операцій; Експорт; Імпорт; Мито; Зовнішньоекономічна діяльність; А13; М49; М10; 657:339.97(072)