Бізнес-тренінг: програма вибіркової навчальної дисципліни - Мохнюк, Анна Миколаївна; Mokhniuk, Anna M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Програма навчальної дисципліни “Бізнес-тренінг” складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістрів спеціальності 8.03050401 “Економіка підприємства” та 8.18010012 “Управління інноваційною діяльністю”. Програма навчальної дисципліни “Бізнес-тренінг” для студентів за галуззю знань “Економіка і підприємництво”, спеціальністю “Економіка підприємства”, за галуззю знань “Специфічні категорії”, спеціальністю “Управління інноваційною діяльністю”.
Keywords: Бізнес; тренінг; business; training