Стратегія бізнесу: програма вибіркової навчальної дисципліни - Сак, Тетяна Василівна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2018)
Програма навчальної дисципліни «Стратегія бізнесу» для студентів галузі знань 07 «Управління і адміністрування» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Економіка підприємства».
Keywords: Стратегія бізнесу; Програма дисципліни