Особливості мозкової гемодинаміки в студентів при остеохондрозі шийного відділу хребта - Усова, Оксана; Бухвал, Андрій; Usova, Oksana; Bukhval, Andrii (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
У статті розглянуто особливості порушення мозкового кровообігу при остеохондрозі шийного відділу хребта в студентів групи фізичної реабілітації. The peculiarities of cerebral blood circulation violation of students with cervical spine osteochondrosis are highlighted in the article
Cerebral Hemodynamics Features of Students with Cervical Spine Osteochondrosis
Keywords: мозковий кровообіг; остеохондроз; студенти; cerebral blood circulation; osteochondrosis; students