Дослідження кристалічної структури сполуки Ag8GeSe6 - Демідова, Катерина Станіславівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Магістерська робота присвячена дослідженню кристалічної структури сполуки Ag8GeSe6 за допомогою методів монокристальної X-променевої дифрактометрії. В першому розділі зібрано і охарактеризовано відомості про подвійні і потрійні сполуки системи Ag2Se – GeSe2. Другий розділ присвячений характеристиці методів синтезу і монокристального дослідження. В третьому розділі подано результати вивчення кристалічної структури сполуки Ag8GeSe6. Кристалографічний аналіз дослідженої сполуки Ag8GeSe6 також проведено в цьому розділі.
Keywords: селеніди; сполука Аргентуму; сполука Германію; метод монокристалу; кристалічна структура