Фазові рівноваги у квазіпотрійній системі Ag2Se–Ga2Se3–ZnSe - Козер, В. Р.; Олексеюк, І. Д.; Парасюк, О. В.; Kozer, V. R.; Olekseyuk, I. D.; Parasyuk, O. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
Система Ag2Se–Ga2Se3–ZnSe досліджувалася методами РФА та ДТА аналізу. Для даної системи характерна складна взаємодія фаз із утворенням твердих розчинів значної протяжності. Для системи Ag2Se–Ga2Se3–ZnSe характерне утворення твердого розчину значної протяжності на основі Ga2Se3. The system Ag2Se–Ga2Se3–ZnSe was probed the methods of RFA and DTA of analysis. For this system the characteristic difficult co-operating of phases is with formation of hard solutions of considerable slowness. For the system Ag2Se–Ga2Se3–ZnSe characteristic formation of hard solution of considerable slowness is on the basis of Ga2Se3.
The Phase Equilibria in the Quasiternary System Ag 2 Se–Ga 2 Se 3 –ZnSe.
Keywords: фазова діаграма; диференційний термічний аналіз; тернарна слолука; ренгенофазовий аналіз; phase diagram; differential thermal analysis; ternary compound; X-ray phase analysis