SWOT-ваналіз застосування якісних методів збору соціологічної інформації в умовах воєнного стану в Україні - Любчук, Валентина Василівна (State University "Uzhhorod National University", 2024)
Застосування SWOT аналізу показало, що використання якісних методів дослідження у воєнний час безумовно необхідне, оскільки дає можливість отримати унікальну інформацію, додає ще одну сторінку у історію країни, що бореться за свою незалежність всупереч обставинам. У тезах застосовано метод SWOT -аналізу для визначення переваг, недоліків, викликів та загроз у застосуванні якісних методів дослідження в умовах воєнного стану в Україні.
Keywords: SWOT аналіз; якісне дослідження