Письменники Волині – члени Національної спілки письменників України - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, Бібліотека, 2015)
Подано бібліографічні матеріали про творчий доробок сучасних волинських письменників, які є членами Національної спілки письменників України. Для науковців, студентів, тим, хто цікавиться літературою рідного краю.
Keywords: бібліографічні видання; письменники Волині; 83.3(4УКР-4ВОЛ)я1+84(4УКР-4ВОЛ)я1