Наслідки запровадження податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, в Україні - Бобох, Наталія Миколаївна; Bobokh, Nataliia M. (Львівський національний університет імені Івана Франка, 2012)
Проаналізовано можливі наслідки запровадження податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, в Україні, обгрунтовано результати впливу нововведеного податку на доходи місцевих бюджетів, добробут населення та ціну нерухомості. The possible consequences of input tax property different from lot land, in Ukraine are analysed, the results of tax property influence on revenues of local budgets, welfare of population and cost of the real estate are reasonable.
Consequences of introducing tax property different from lot land in Ukraine
Бобох Наталія Миколаївна - кандидат економічних наук, ст. викладач кафедри економічної теорії Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки
Keywords: податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки; tax property different from lot land; житлова нерухомість; residential real estate; загальна площа нерухомості; the total area of the real estate; житлова площа нерухомості; residential real estate area; добробут населення; welfare; ціна житла; housing price; доходи місцевих бюджетів; revenues of local budgets