Управлінські інформаційні системи в обліку, аналізі і аудиті : програма вибіркової навчальної дисципліни - Шматковська, Тетяна Олександрівна; Shmatkovska, Tetiana О. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
Програма навчальної дисципліни “Управлінські інформаційні системи в обліку, аналізі і аудиті” складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістрів спеціальності «Облік і аудит». Метою навчальної дисципліни “Управлінські інформаційні системи в обліку, аналізі і аудиті” є дослідження принципів організації і ведення обліку, контролю і аудиту в умовах функціонування інформаційної системи обліку, опрацювання питань побудови інформаційної системи підприємства, як основи організації і функціонування бухгалтерського обліку та внутрішнього аудиту, організація облікового та аудиторського процесів на підприємстві, організація їх інформаційного, технічного, програмного, кадрового та організаційного забезпечення, забезпечення удосконалення та розвитку бухгалтерського обліку та внутрішнього аудиту.
Keywords: управлінські інформаційні системи; комп’ютерні системи бухгалтерського обліку; обчислювальна техніка в обліку, аналізі та аудиті; автоматизація обліково-аналітичного процесу