Методичні рекомендації до написання курсових робіт для студентів спеціальності 017 Фізична культура і спорт - Індика, Світлана Ярославівна; Мудрик, Жанна Станіславівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У методичних рекомендаціях розкрито основні теоретичні й практичні питання з написання та проведення науково-дослідної, експериментальної роботи, оформлення та захисту курсової роботи. Методичні рекомендації призначені для студентів спеціальності 017 Фізична культура і спорт
Keywords: Послідовність виконання курсової роботи; Вимоги до змісту курсової роботи; Процедура захисту курсової роботи; 378.147.85(06)