Логістика - Рейкін, Віталій Самсонович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Методичні вказівки до практичних занять складено відповідно до силабуса освітнього компонента «Логістика». Навчально-методичне видання містить мету, структуру освітнього компонента, завдання до практичних занять, список літературних джерел. Рекомендовано здобувачам денної та заочної форм навчання 2 курсу спеціальності 075 «Маркетинг» освітньо-професійних програм «Маркетинг», «Логістика».
Keywords: 658.78