Методичні вказівки до виконання, оформлення та захисту кваліфікаційної роботи за другим (магістерським) рівнем вищої освіти для здобувачів спеціальності 122 Комп’ютерні науки - Булатецький, Віталій Вікторович; Булатецька, Леся Віталіївна; Гришанович, Тетяна Олександрівна; Пастернак, Ярослав Михайлович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні рекомендації містять загальні положення щодо мети, змісту та організації виконання кваліфікаційної роботи, детальний опис всіх структурних елементів роботи. Подається порядок і процедура допуску до захисту та самого захисту й критерії оцінювання кваліфікаційної роботи. У додатках наведено зразки документів, які використовуються при підготовці кваліфікаційної роботи. Є керівним документом для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 122 Комп’ютерні науки та їх керівників при написанні кваліфікаційної роботи.
Keywords: кваліфікаційна робота