Лабораторний практикум із дисципліни "Паралельні та розподілені обчислення" - Гришанович, Тетяна Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Лабораторний практикум містить інструкції до виконання лабораторних робіт із дисципліни «Паралельні та розподілені обчислення». Для кожної роботи наведено тему та мету, на прикладі продемонстровано хід її виконання, наведено зразки вхідних/вихідних даних. Практикум також містить ряд завдань для індивідуального виконання. Лабораторний практикум призначений для здобувачів першого (бакалаврського) ступеня, що навчаються за спеціальністю 122 Комп’ютерні науки.
Keywords: паралельні обчислення; розподілені обчислення; OpenMP; паралелізм; 004(076)