Інформаційні технології як засіб діагностування рівня знань здобувачів-філологів зі старослов’янської мови в умовах воєнного стану - Грицевич, Юрій Васильович (Baltija Publishing, 2022)
У статті розглянуто типи тестових завдань, які можна створити за допомогою сервісу Google Forms і які придатні й апробовані під час вивчення змістового модуля «Історія старослов‘янської писемності»
Keywords: Google-форми; інформаційні технології; старослов’янська мова; історія старослов‘янської писемності